sâmbătă, 11 iulie 2015

Cum stii ca te potrivesti cu partenera?

Viata de cuplu este o adevarata provocare pentru majoritatea oamenilor. Inceputurile relatiilor sunt foarte frumoase, insa de multe ori, continuarea poate sa fie mai putin placuta. Pentru a sti daca te potrivesti sau nu cu partenera, trebuie sa tii cont de cateva detalii, deosebit de importante.
Unul dintre aspectele cele mai importante este temperamentul.

Daca iriti sau esti iritat de actiunile partenerei in mod frecvent, atunci sunt sanse sa nu va potriviti. Ceea ce vezi la aceasta este tot ceea ce iti va oferi, asadar, nu are rost sa incerci sa o schimbi si cel mai bine este sa renunti la relatie inca de la inceput.
Comunicarea ocupa si ea un loc foarte important in decizia de a sta cu cineva. Persoanele care se potrivesc au foarte multe lucruri in comun si isi doresc aceleasi lucruri. Daca faceti toate lucrurile impreuna, cu mare placere si daca deja va ganditi la nume de copii, pentru viitorii vostri bebelusi, atunci sunt sanse foarte mari sa va potriviti si chiar sa stati toata viata impreuna.
Evident, nu doar ceea ce inseamna legatura directa, poate sa fie decisiv pentru o relatie. Stilul de viata al fiecarei persoana din relatie poate sa decida cat de potriviti sunt cei doi membri ai cuplului. In stilul de viata poate sa intre nutritia, sportul si modul in care fiecare persoana priveste viata. Daca tu esti o persoana care prefera alimentatia cat se poate de sanatoasa, in timp ce partenera ta apreciaza doar mancarea de la fastfood, ceva este in neregula si este foarte probabil sa nu va intelegeti niciodata in acest sens.
De asemenea, educatia este si ea foarte importanta. Atunci cand iti alegi partenera de viata, este bine sa optezi pentru una cu aproximativ aceeasi educatie ca a ta.

Partenerii cu aceeasi educatie se inteleg mai bine si au mai multe lucruri in comun. In plus, daca ambii parteneri sunt educati va exista intotdeauna un subiect de discutat si monotonia va fi aproape inexistenta.

Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont de modul in care se comporta partenera in intimitate. Atat relatiile sexuale cat si modul in care se comporta atunci cand sunteti doar voi doi, conteaza extrem de mult si daca nu sunt asa cum ti-ai dori, este cazul sa renunti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu