marți, 28 iunie 2016

Unghii frumoase pentru mers la plaja!


Cald afara, piscine, stranduri si litoral ce abia isi asteapta musafirii, ce mai, un anotimp frumos in care plaja si baile nu pot lipsi. Pentru femei, insa, acest anotimp este mai mult decat unul ideal bailor si plajei, este unul in care ele isi pot afisa trupurile frumoase si se pot mandri cu ele sub privirile atente ale sotilor, prietenilor si chiar a necunoscutilor, iubitori ai frumusetii.

Cum intregul corp trebuie sa fie atent ingrijit inainte de a fi expus, nici unghiile nu pot fi lasate la voia intamplarii, o manichiura si pedichiura inedita facuta cu bun-gust, completand orice look si atragand atentia intr-un mod elegant.


In ceea ce priveste unghiile, pentru a arata bine, acestea nu numai ca au nevoie de ingrijire pentru a fi sanatoase, au nevoie si de un model sau culoare aplicat pe suprafata lor pentru a fi cat mai frumoase.
Sanatatea lor se poate mentine fara eforturi prea mari tinand cont sa nu taiati pielitele decat unde este neaparata nevoie, hidratandu-le cu uleiuri si creme speciale in fiecare zi, curatandu-le cu grija si nestergandu-le de lac sau oja cu acetona ci cu dizolvant, pentru a nu le dezhidrata si matui. Fiind hidratate si curate mereu ele vor arata bine chiar si atunci cand nu sunt colorate, cat despre  cuticule, netaiate ci doar impinse inspre interior, acestea vor pastra bacteriile ce pot infecta unghia, departe de dumneavoastra.

Frumusetea unghiilor, fie ele de la maini sau picioare tine de talentul propriu sau al manichiuristei de a vi le colora si picta cat mai original dar si de codul culorilor din manichiura (ce fel de oja se potriveste pe diverse tipuri de unghii): Pe unghiile scurte sau late se potrivesc tonurile pale de culoare si un eventual model viu colorat care sa ofere iluzia de alungire, iar pe cele lungi se potrivesc culorile tari cu eventuale modele  conturate cu nuante inchise de oja, de data aceasta.


Pentru pedichiura, puteti alege aceleasi culori folosite la manichira sau dimpotriva, pentru mai multa eleganta, un lac transparent sau unul usor perlat, spre roz.

Cu toate ca se poarta unghiile multicolore si modelele, nu combinati in manichiuri sau pedichiuri muticolorul cu modelele deoarece veti incarca mult prea mult unghiile. Alegeti fie o sigura nuata de oja si model fie mai  multe nuante de oja dar in acest caz uitati de model. Deasemenea, in ceea ce priveste modelul aplicat pe unghie, nu optati pentru repetara sa atat la maini cat si la picioare deoarece simetria nu se mai afla in trend anul acesta.


In functie de tipul unghiei dar si de gusturi ghidati-va spre o manichiura delicata, care, sa nu atraga atentia in mod vulgar dar totusi sa fie remarcata si apreciata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu