vineri, 15 aprilie 2016

Buchetul de flori uscate, decorul vesel al interiorului nostru

De multe ori, o locuinta este asociata cu o carte de vizita prin care musafirul isi formeaza primele impresii despre caracterul unei persoane. Incepand de la alegerea pieselor decorative si ajungand la modul lor de aranjare, fiecare pas trebuie tratat cu maxima atentie. Intotdeuna o camera va putea reflecta intr-o mare masura personalitatea celui care locuieste acolo. Modul cum am decorat incaperea este cel mai esential aspect. Indiferent daca am optat pentru stilul rustic, pitoresc sau contemporan, din gama cosuri cadou de paste putem opta pentru cateva decoratiuni menite sa infrumuseteze camera.

Locul spre care ne vom indrepta atentia si ne vom concentra ca sa arate cat mai bine este sufrageria. Aici ne vom primi oaspeti pe care ii vom servi cu ceea ce le-am pregatit.  Pentru a face o impresie buna este nevoie de o decoratiune care sa le atraga privirile din start. De acum bibelourile de portelan,  obiectele care nu lipsesc din casa mamei, pot fi uitate definitv. Din acest moment am dat frau liber imaginatiei si putem sa ne testam creativitatea prin alegerea altor decoratiuni originale. Buchetele de flori uscate se potrivesc cu orice mobilier pe care il avem in locuinta. Pe langa acel efect estetic, ortamentul va incanta privirea invitatiilor, iar noi am scapat de grija comentariilor rautacioase venite din martea lor.


Spre exemplu, masuta din sufragerie o putem accesoriza cu un aranjament floral rustic, locul ideal care sa le fure privirea prietenilor. Cu un design simplu si elegant, bughetul este pe placul tuturor indiferent de gust. Pata de culoare este data de rozul florilor, asezate in mijlocul spicelor de grau care asigura veselia spatiului. Avantajul acestei decoratiuni dedicata interiorului este ca poate fi intrebuintat usor si rezista in timp


Tot din categoria cosuri cadou de paste fac parte si alte tipuri de aranjamente care asteapta sa isi gaseasca locul in orice colt al incaperii noastre. In compunerea unui buchet de flori uscate, un lucru este de nelipsit: spicele de grau care confera un stil mai aparte ortamentului. Printre cele mai cautate modele fac parte si buchetul natural rosu sau bughetul natural galben.Asadar, primavara este adusa in locuinta noastra datorita buchetului uscat de flori extrem de atractiv prin care asiguram doza de veselie camerei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu