vineri, 1 aprilie 2016

Cum va puteti schimba aspectul mainilor rapid

Fie ca nu va mai place cum arata mainile dumneavoastra, fie ca va trebui sa mergeti la un eveniment important, unde trebui sa aratati cat mai bine din cap pana in picioare, manichiura este un element important ce va poate schimba intregul aspect.

Nefiind in situatia de a fi inca scolarite cu unghii taiate scurt, ca orice femeie, probabil va doriti unghii lungi, frumoase si ingrijite, problema ivindu-se atunci cand acest lucru nu va iese in mod natural. Din fericire, exista o solutie pentru mainile ale caror unghii pur si simplu refuza sa se pastreze frumoase, anume unghiile false.


Acest tip de unghii a castigat in ultimii ani foarte mult teren si pe buna dreptate:

Se aplica foarte usor fie ca sunt tipsuri fie ca este gel cu intarile la lampa uv.
Au o durata de viata mult mai mare decat unghia naturala ce fie se rupe, fie se exfoliaza, distrugandu-se.
Nu necesita ingrijire mai des de o data pe luna, cand oricum ati vizita manichiurista pentru a va ingriji unghiile naturale. In cazul in care doriti sa va faceti singura manichiura cu produse profesionale pentru unghii, puteti incerca acest kit.

Pe unghii false se pot aplica modele sau culori ce dureaza pana la 4 saptamani fata de oja normala ce trebuie stearsa si inlocuita la cateva zile.Puteti avea unghii lungi, instant, fara a mai astepta cate 2-3 saptamani sa creasca.

Aceste unghii ofera mainii un aspect permanent elegant, ingrijit cu unghii oricat de lungi va doriti.
Dupa cum vedeti avantajele sunt multiple, iar daca lasati la o parte falsele zvonuri despre cum unghiile false distrug unghia naturala pentur todeauna, va puteti face chiar si curaj sa le incercati pentru a vedea pe propria piele ca, daca sunt puse de profesionisti, acestea nu au decat avantaje in ceea ce priveste aspectul si sanatatea mainilor dumneavoastra.O astfel de manichiura schimba radical si rapid mana femeii transformand aspectul scolaresc intr-unul elegant, fara prea mult efort si fara o investitie capitala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu