marți, 23 august 2016

Cum sa fii multumit de tine

 Se intampla adesea sa ai momente in care te simti prost si nu esti multumit de lucrurile pe care le faci. Poate crezi ca poti sa faci lucruri mult mai bune si ca esti capabil, dar niciodata nu ai reusit sa fii pe deplin satisfacut cu tine si cu realizarile tale.

Calea spre a avea o viata linistita si multumita este foarte usoara daca esti atent la lucrurile pe care le faci si le privesti obiectiv. Poate tie ti se pare ca ceea ce ai realizat pana acum nu este foarte important, dar priveste in jur. Oamenii de langa tine au realizat mai mult? Tu ce ai reusit sa faci pana acum? Daca vei continua sa te critici nu o sa reusesti sa evoulezi si nu vei fi niciodata multumit cu locul in care esti si lucrurile pe care le faci.Imagineaza-ti ca este posibil ca situatia in care esti sa se inrautateasca si ca trebuie sa fii multumit cu ce ai acum, cu ce ai reusit sa realizezi. Este adevarat ca intotdeauna este loc de mai bine, dar o atitudine negativa nu iti va da niciodata senzatia de satisfactie pe care ti-o doresti.

Gandeste-te ca nu poti sa evoluezi intr-o perioada atat de scurta pe cat ti-ai dori. Pentru a ajunge unde iti doresti cu adevarat ai nevoie de timp si de rabdare. Trebuie sa fii multumit cu ceea ce esti in momentul de fata, chiar daca o versiune mai buna a ta poate aparea cat mai curand.


Munceste cat de mult poti pentru a ajunge sa fii satisfacut de tine si de viata ta, dar nu face din asta o prioritate. Ai nevoie de multa dedicatie pentru a reusi sa ajungi unde iti doresti, dar sa uiti ca esti pana la urma om si ai nevoie de momente de pauza in care tot ce trebuie sa faci e sa te relaxezi.

Nu te mai gandi la persoanele care au ajuns sa aiba o viata de succes si despre care nu stii nimic mai mult. Poate ca modalitatile prin care au ajuns asa nu au fost tocmai potrivite. Gandeste-te ca trebuie sa fii tu si nimeni altcineva.


Daca tu vei fi multumit de tine, nimic altceva nu va mai conta.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu