joi, 27 aprilie 2017

Cum sa fii feminina oricand sau despre forta gandirii pozitive

Sunt unele zile cand orice ai purta sau oricum ti-ai aranja parul, arati pur si simplu extraordinar! Parca nici nu este nevoie sa porti machiaj. Esti frumoasa!
Si frumusetea nu vine doar din aspectul fizic. Este data si de modul in care te simti. Daca esti odihnita, daca simti o stare de armonie interioara, daca esti fericita, daca zambesti sau daca plangi.

Cate emotii, atatea stiluri de frumusete exista!
Iar femeia poate fi frumoasa in orice situatie atat cat starea interioara inseamna armonie, pace, liniste si impacare cu sine. Astfel, iese la iveala feminitatea ei, a femeii.
Si nu te preocupa femeie, “esti frumoasa si azi, si maine, oricand”! Asta trebuie sa iti repeti in fiecare dimineata. Foloseste forta autosugestiei si creeaza-ti o stare de bine de la prima ora. Gandeste pozitiv, fii optimista si bucura-te de tot ce e frumos in viata ta.

Starea de bine este la un pas distanta de toate acestea. Meriti sa fii fericita si trebuie sa stii sa te faci fericita, dincolo de tot ce se intampla in viata ta. Fiindca, tine mine, tu ai forta sa schimbi lucrurile sau sa le faci sa se intample.
Iar daca starea ta interioara este una pozitiva, mereu te vei simti feminina, frumoasa, increzatoare!
Invata sa muti muntii din loc si sa-i faci sa iti elibereze calea prin feminitatea ta!
Si chiar si atunci cand simti ca se darama cerul, aminteste-ti ca dupa ploaie, mereu apare curcubeul. Este legea firii careia nu ne putem impotrivi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu