sâmbătă, 29 aprilie 2017

Cum sa oferi flori intr-un mod creativ

Sa oferi flori e unul din cele mai frumoase gesturi pe care le poti face pentru cineva. Cu totii stim ca semnificatia acestui gest este una foarte speciala, insa exista foarte multe particularitati si simboluri ce difera in fiecare cultura. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor considera ca florile se ofera doar la ocazii speciale si reprezinta o cutuma si nu un mod de a exprima sentimente de caldura si respect. Noi iti propunem o abordare fresh ce presupune sa folosesti ambalaje flori intr-un mod cu totul inedit. Citeste in paragrafele urmatoare ideile noastre!

Folii de ambalare de culori si texturi diferite


La orice florarie ai optiunea de a achizitiona un buchet de flori aranjat intr-o simpla folie de celofan, dar poti sa incerci oricand sa creezi chiar tu ceva deosebit. Gandeste-te la persoana careia vrei sa-i oferi buchetul de flori si foloseste cateva folii de ambalaje flori RiBOX in culoarea favorita. Poti sa iti alegi dintr-o suita de culori si nuante pe care sa le combini apoi intr-un dar aparte. Chiar daca nu ai mai facut asta, nu trebuie sa te ingrijorezi. Daca nu ai inspiratie, foloseste internetul si uita-te la cateva tutoriale despre forme si tehnici inedite de ambalare.

Fii atent la ce flori oferi


Tipul de flori poate spune foarte multe despre ceea ce vrei sa transmiti. Exista flori de decor, salbatice, tropicale sau clasice (trandafiri, lalele, orhidee). Este important sa cunosti cultura persoanei careia ii oferi flori ca sa eviti un moment jignitor sau care exprima altceva decat ceea ce intentionezi. Cele mai inedite buchete de flori contin amenajari rare de flori asa ca experimenteaza de fiecare data pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Tine cont de locul in care vrei sa faci acest dar


Ai multe oportunitati de a fi creativ chiar prin modul in care oferi flori. Poti foarte usor sa le oferi fata in fata, in cadrul unei intalniri stabilite dinainte, sau poti alege sa livrezi buchetul intr-un loc inedit. De exemplu, cu siguranta ai observat ca exista un trend de a trimite buchete de flori prietenei sau sotiei la locul de munca. Procedeaza si tu la fel sau opteaza pentru un loc diferit cu insemnatate emotionala. Imagineaza-ti cum ar fi sa organizezi un picnic in parcul in care te-ai intalnit prima oara cu jumatatea ta si apoi, in timp ce savurezi un croissant delicios, un curier va veni la destinatia indicata de tine si ii va oferi buchetul personalizat.

In cele din urma depinde de tine si de cat de mult efort vrei sa depui pentru acest moment astfel ca daca nu vrei sa te implici prea mult tot ce trebuie sa faci e sa alcatuiesti ambalaje flori reusite pentru un buchet vizual atractiv si sa adaugi o mica felicitare personalizata.

Care e cel mai creativ mod in care ai oferit flori?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu